Dygtige vikarer søges

Vi tilbyder vikariater i hele Storkøbenhavnsområdet og Nordsjælland til sygeplejerske-, sosu-, pædagog- og socialrådgiver-uddannede.

 

Kinnerup Care har været på markedet siden 1995 og er et seriøst firma med base i Nordsjælland, der aldrig går på akkord med kundernes forventninger eller vikarernes rettigheder.

 

Alle vikarer har en personlig samtale med en sundhedsfaglig konsulent hos os inden tilknytningsaftalen indgåes. Herefter prioriterer vi meget højt at have en løbende tæt og god kontakt til alle vores vikarer, så vi kender jeres vagtønsker.

 

Kinnerup Care er en dynamisk arbejdsplads med en stærkt faglig profil. Udover at være ledende vikarbureau til ældreområdet og hjemmeplejen er Kinnerup Care førende leverandør af sundhedsfagligt uddannede hjælpere til respiratorisk overvågning af borgere i deres eget hjem.

 

Er det lige dig at være med i en travl hverdag, som er præget af selvstændighed, medbestemmelse og mulighed for personlig og faglig udvikling?

 

Kontakt os på tlf. 4576 9045 eller på mail:  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

 

Hold dig opdateret

 

Husk at "Synes Godt Om" vores Kinnerup Care facebook side, hvor vi holder dig opdateret med aktiviteter som nyheder, ledige vagter og mm.

 

Link til vores facebook side: https://www.facebook.com/kinnerupcare

 


 

Andre vikarer læste også:

 

» Dette bør du vide som vikar

 

» Booking-afdelingen

 

» Fagforeninger

 

» Overenskomster 2010 - stadig gældende med få rettelser

 

» Administration

 

» Kinnerup Care ApS